Ce note a luat Selly la Bac! Vlogger-ul s-a lăudat tuturor cu media obținută: "Să văd ce spuneţi acum"!

30 iunie 2020 13:01   Vedete românești
Ultima actualizare:

Selly, pe numele său real Andrei Şelaru, are toate motivele de bucurie! Rezultatele de la Bacalaureat au sosit, iar vlogger-ul adolescent, simpatizat de zeci de mii de tineri, a obținut niște note cu care se poate mândri. Așa cum era de așteptat cel care a dat vestea a fost chiar el. Nu a pierdut timpul și, imediat ce notele au fost afișate, le-a comunicat prietenilor din mediul virtual că a trecut Bacalaureatul cu brio.

Andrei Șelaru, cunoscut în mediul online sub pseudonimul Selly, a aflat rezultatele la Bacalaureat și are toate motivele să fie fericit. S-a prezentat la probele examenului de maturitate afisând o atitudine glumeață, la bordul bolidului de lux, ulterior cu o Dacie pe care a susținut că a cumpărat-o după ce și-a vândut vehiculul de zeci de mii de euro și a făcut spectacol în curtea liceului. Se pare că micile glume și relaxarea pe care a afișat-o au avut un motiv întemeiat! Selly învățase din timp pentru examenul de Bacalaureat, iar emoțiile nu își aveau rostul.

Dovada o fac notele pe care adolescentul le-a obținut. Limba Română – 9.50, Matematică – 9.60, Biologie – 9.70. Astfel, media obținută de Selly a fost 9.60. În drepul imaginii cu notele obținute, Selly a scris ca descriere: "Să vă văd ce mai ziceţi. Creier și eu?", un mesaj adresat probabil celor care îl critică constant pentru acţiunile sale. 

Selly a făcut spectacol la proba de Limba şi Literatura Română

Înainte de a intra în liceu la testare, tânărul a publicat mai multe imagini şi texte pe reţelele sociale pentru ca toţi fanii lui să-i fie aproape. Încă de duminică, cu o zi înainte de prima probă, a anunţat: “Fiţi atenţi. Mâine am română, miercuri mate, joi bio. Mă duc frumos, elegant, scot nişte note de vă întrebaţi  de unde le ştie  Selly ăsta aşa bine, cum de l-a făcut mă-sa aşa deştept, dup-aia vineri m-am mutat la Bucureşti şi începe vara cu vlogguri forţă şi un hit mare”. Apoi a postat o imagine din maşina sa de lux şi a scris: “Înainte de Bac trebuie să asculţi o piesă relaxantă, ca să te poţi concentra mai bine”.

La ieşire, Selly a comentat: “Băi frate, mie Bacul mi s-a părut simplu”, a spus acesta pe Internet.

Citeşte şi

Apariţie spectacol! Selly s-a dus să dea Bacul cu bolidul de lux şi în tricou Versace

Selly, regele YouTube-ului românesc, și-a luat bolid de lux. Cât a costat

Mai multe