Ce note au luat vedetele la BAC

1 iulie 2015 8:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vedetele din showbiz-ul românesc au trecut cu brio examenul de Bacalaureat, iar media obținută nu le-a afectat cariera profesională. Mihai Trăistariu a fost cât pe ce să obțină nota 10, iar Bianca Drăgușanu a avut o medie mai mare decât cea a Simonei Gherghe. În schimb, Adelina Pestrițu a picat din cauza unei “confuzii”.

Vedetele de la noi au ținut să-și facă publice notele pe care le-au luat la examenul maturității. Mihai Trăistariu s-a arătat nemulțumit că materiile pe care le-a învățat nu l-au ajutat în carieră, iar Bianca Drăgușanu a vrut să le închidă gura tuturor celor care nu o credeau că a luat Bacalaureatol. Simona Gherghe a încercat să îi îngurajeze pe liceeni spunândule că nu acest examen este o problemă, ci admiterea la facultate, realatează Ring.

Mihai Trăistariu regretă că a învățat pentru BAC

Artistul a dat examenul de BACALAUREAT la Liceul Teoretic "Petru Rareş” din Piatra Neamţ și a obținut media 9.88. Cea mai mică notă pe care a luat-o Mihai Trăistariu la BAC a fost 9.62, la Limba și Literatura română. Cântărețul nu prea e mulțumit de faptul că a memorat toate materiile pe care le consideră inutile acum.

"Stau şi mă-ntreb câteodată... La ce mi-o fi folosit atâta învăţătură? Că orele de canto nu se predau în şcoală”, a spus Trăistariu.

Bianca Drăgușanu a vrut să demonstreze că a luat Bacalaureatul

Diva a fost acuzată în repetate rânduri că nu a promovat examenul de Bacalaureat, așa că ea s-a decis să publice pe pagina ei personală de Facebook diploma de BAC, pe care a obiținut-o în 2002, la Liceul de Informatică din Petroșani. Roșcata a luat media generală 8.95, cea mai mică notă a luat-o la matematică: 7.20. La restul probelor, Bianca Drăgușanu a obținut numai note mari.

Simona Gherghe a luat Bacalaureatul cu o notă “nesatisfăcătoare”

Prezentatoarea este nemulțumită de media generală obținută la BAC, pe care o consideră "nesatisfăcătoare pentru o elevă de peste 9”. Simona era îndrăgostită la acea vreme și nu prea îi mai păsa de școală. Gherghe a mărturist pe blogul ei că a obținut media 8,46.

"Eu însă eram în lumea mea de fată de 18 ani, îndrăgostită şi pe care n-o prea mai interesa nimic altceva în afara ieşirilor cu prietenul. Dar şocul avea să vină la începutul toamnei. Am picat la examenul de admitere la facultate. Şi-abia atunci s-a trezit şi fata îndrăgostită “, a spus Simona.

Adelina Pestrițu a picat examenul de BAC

Diva a mărturisti că în 2006 nu a luat Bacalaureatul din cauza unei confuzii la proba de Limba Română și a luat nota 3.60.

"Am luat nota 10 la proba orală, dar la scris am luat numai 3,6. Nu se pune problema că n-am învăţat. S-a întâmplat însă că am confundat subiectele. . Nu se pune problema că n-am învăţat. S-a întâmplat însă că am confundat subiectele, şi, în loc să scriu despre «Ion», am scris despre «Moromeţii»”, a povestit Adelina Pestrițu.

Mai multe