Ce nu știai despre Doinița Oancea. Uite cum arăta la debutul în televiziune

16 septembrie 2017 12:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

În urmă cu 10 ani, se lansa, la Acasă Tv, o telenovelă care avea să facă istorie. Alături de actori cu greutate precum Gheorghe Dinică, Florina Cercel sau Gheorghe Visu avea să joace şi Doiniţa Oancea, o tânără de etnie romă, care face și astăzi furori cu apariţiile sale.

În 2007, odată cu debutul telenovelei “Inimă de ţigan”, la Acasă Tv, s-a lansat în showbiz şi Doiniţa Mihaela Oancea, acum în vârstă de 34 de ani, care în serial o interpreta pe Minodora Potcovaru. Tânăra a povestit încă de la debut că este de origine romă şi că înainte de a juca în această producţie a fost directorul unei companii de spectacole, hostess şi promoter.

După ce a terminat facultatea, Doinița a ajuns pe o scenă din Tokio împreună cu Mahala Rai Banda şi Rona Hartner, unde a dansat. Apoi a avut şansa de a dansa în cadrul unei companii de spectacole, al cărei director adjunct a fost numită ceva mai târziu. Şi-a încercat norocul la “Central European University”, unde a primit o bursă integrală.

Acum este una dintre cele mai îndrăgite actriţe de televiziune. După “Inimă de ţigan”, Doinița a mai jucat în “Regina”, “State de România – “Student la Sorbona”, “State de România”, “State şi Flacăra – Vacanţă la Nisa”, “Moştenirea”, “S-a furat mireasa” sau “Fetele lui dom’ Profesor”, în 2014. Un an mai târziu a apărut cu Augustin Viziru în “Ferma Vedetelor” de la Pro TV, iar anul acesta aţi putut-o vedea în telenovela “Când mama nu-i acasă”, de la Happy Channel.

Actrița va juca și în continuarea acestui serial, “O grămadă de caramel”, care va debuta duminică la Antena 1.

Mai multe