Ce nume au ales Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălau pentru băieţelul lor

25 noiembrie 2014 21:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Aşteptarea a luat sfârşit pentru Claudia Pătrăşcanu (36 de ani) şi Gabi Bădălău (27 de ani). Cântăreaţa a născut în dimineața zilei de marți (25 noiembrie) un băieţel de nota 10. Deşi proaspeţilor părinţi nu le-au dispărut emoţiile, ei sunt pregătţi şi pentru etapa mai grea care de acum începe, acomodarea cu bebeluşul.

Artista a născut, prin cezariană, un băiat care cântăreşte 3,500 kilograme. Fericit, Gabi Bădălău, logodnicul solistei, a vorbit despre evenimentul care i-a umplut inima de fericire. El a mărturisit că are, în minte, mai multe nume pentru copil, dar cu siguranţă bebeluşul va purta numele unui sfânt.

Sunt bucuros că totul s-a terminat cu bine. Claudia va ieşi din spital joi sau vineri. Eu sunt o fire superstiţioasă, am câteva nume în minte, dar încă nu vreau să le dezvălui, cu siguranţă va fi şi un nume de sfânt", a declarat el, la emisiunea „Răi da' buni", de la Antena Stars.

Tot cu această ocazie, tânărul facerist a precizat că nu vor grăbi lucrurile, așa că nunta şi botezul vor fi două evenimente separate. „De când am cunoscut-o pe Claudia, mi-am dat seama că este o mamă minunată. Prima dată va fi botezul şi apoi nunta, vrem un eveniment doar pentru copil şi apoi unul pentru noi!", a adăugat el.

Mai multe