Ce nume au ales Vladimir Drăghia şi iubita pentru fetiţa lor nou-născută

14 iulie 2017 13:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Eternul cuceritor din "Narcisa sălbatică" s-a făcut băiat de casă, iar de duminică şi-a luat rolul de prospăt tătic în primire. Lui Vladimir Drăghia nu-i mai zboră ochii după domnişoare, singurele fete din viaţa lui fiind iubita Alice şi micuţa Alaia Zora. Bebeluşul a văzut lumina zilei duminică şi le-a umplut părinţilor său inima de fericire.

Vladimir Drăghia şi iubita lui, Alice, au devenit, duminica trecută, părinţi. Tânăra a adus pe lume o minune de fetiţă. Anunţul a fost făcut chiar de partenera actorului care a făcut furori în "Narcisa sălbatică". Aceasta a făcut publică prima imagine cu ea şi cu fiica ei.

”A vrut ea să fie aici de ziua mea! Mulţumesc”, le-a spus iubita lui Vladimir Drăghia prietenilor. Nici actorul nu a vrut să rateze momentul de a le face cunoştinţă celor pe care îi cunoaşte cu micuţa lui, aşa că a prezentat-o într-un mod emoţionant pe Facebook."Ea este Alaia Zora Drăghia. A venit pe lume duminică, moment în care am rămas, în sfârșit, fară ecou", a notat actorul. 

Mai multe