Ce nume frumos a ales Pepe pentru fiica lui. Raluca va naşte chiar de Florii

3 aprilie 2015 10:39   Vedete românești
Ultima actualizare:

Încă două zile şi aşteptarea va lua sfârşit pentru Pepe şi pentru soţia lui, Raluca. Bruneta va aduce pe lume o fetiţă chiar în ziua de Florii.

Artistul şi soţia lui aşteaptă cu sufletul la gură momentul în care îşi vor ţine în braţe cea de-a doua fetiţă, care va veni pe lune în ziua de Florii. Raluca va naşte prin cezariană, la o clinică privată din Capitală şi îl va avea alături pe Pepe în ziua cea mare.

Pentru că micuţa va veni pe lume de Florii, părinţii i-au ales deja un nume de floare.

"Am zis să leg puţin în ziua de Florii. Normal, trebuia să nască de Paşte, dar e mai sigur să nască de Florii. Va naşte prin cezariană, iar fetiţa se va numi Rosa, deoarece înseamnă trandafir în latină. Fetiţa cea mare o pupă pe mami pe burtă, dar nu înţelege exact ce înseamnă un nou-născut. Şi acum o să fiu lângă Raluca când va naşte, are nevoie de mine în sală. Are mari emoţii. A fost foarte activă săptămâna asta. A mers la mall. A luat vreo 20 de kilograme. La prima sarcină a luat 30 de kg, deci e bine. A mâncat tot ce a vrut. În ultimele zile o arde cu îngheţată. E tânără, poate mai facem unul!", a declarat Pepe, la Antena 1.

Pepe şi Raluca vor familie mare

Artistul îşi doreşte o familie numeroasă, aşa că nu exclude posibilitatea de a face şi al treilea copil. Pepe şi Raluca au împreună o fetiţă, pe Maria, care în vară va împlini trei ani. Cei doi s-au căsătorit religios anul trecut, avându-i ca naşi pe Andra şi pe Cătălin Măruţă.

Mai multe