Ce o mai răsfaţă iubitul pe Roxana Nemeş!

9 martie 2016 15:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Roxanei Nemeş s-a încojurat de flori acasă. Blondina, care se pare că a primit multe buchete, de la domnii care o curtează are o adevărată florărie în apartament. Cântăreaţa însă se bucură cu adevărat doar de atenţiile pe care i le oferă iubitul ei.

Roxana Nemeş (26 de ani) şi-a găsit liniştea de când în viaţa ei a apărut noul ei iubit, Călin Hagima. Nu mai este niciun secret  că omul de afaceri îi face toate poftele blondinei, pe care o răsfaţă zi de zi. Ziele trecute, Roxana Nemeş a  primit un superb buchet de flori cu care nu a stat prea mult pe gânduri şi s-a fotografiat. Imaginea a ajuns pe reţelele de socializare, unde Roxana a dezvăluit că iubitul îi oferă cele mai frumoase flori. 

Roxana Nemeş s-a despărţit cu scandal de fostul ei iubit, impresarul Radu Groza, după şase ani de relaţie. Când toată lumea credea că cei doi vor merge la altar, Nemeş şi Groza şi-au spus "Adio!", aruncându-şi vorbe grele. Blonda l-a acuzat pe impresar că nu i-ar fi dat toţi banii care i se cuveneau din concerte. 

Mai multe