Ce om extraordinar a fost Aurelian Preda: "Ne-a adus un strop de alinare și mângâiere"

29 septembrie 2016 11:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dispariția neașteptată a cântărețului de muzică populară Aurelian Preda a lăsat în urma lui multă durere. Interpretul a decedat, marți, la o clinică privată din Austria după ce a pierdut lupta cu cancerul.

Contactată recent de reporterii Click!, fosta colegă și prezentatoare a lui Aurelian Preda, de la Etno TV, Roxana Vașniuc a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Aurelian Preda.

"Se spune cu cât este mai bun sufletul cu atât e mai greu destinul. Un om care a pătimit mult pe pământ, dar niciodată nu s-a arătat copleșit de greutăți, boală și durere. Un coleg de la care am avut enorm de învățat, un artist care și-a pus viața în cântec și a făcut tot ce a putut ca prin prisma harului lui să aducă un strop de alinare și mângâiere celor care i-au ascultat melodiile. Își făcea foarte bine meseria, se prezenta mereu impecabil în emisiunile sale. Era tot timpul cu un sfat și o vorbă bună și nu în ultimul rând era foarte iubit de public. Drum bun, iubit prieten, iubita ta măicuță nu a mai îndurat să îți vadă suferința și te-a chemat lângă ea", a declarat Roxana Vașniuc pentru Click!.

Suferea de cancerLa începutul lui 2010, solistul argeşean a aflat că suferă de cancer. Când a primit cumplita veste, Aurelian Preda a hotărât să-şi ferească familia de suferinţa prin care va trece atunci când va începe tratamentul pentru a combate boala. 

Mai multe