Ce operație estetică își face Aida Parascan: “E o nevoie, nu un moft”

18 aprilie 2018 17:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

Câștigătoarea premiului ”Masterchef” (PRO TV), din 2013, Aida Parascan, a trecut prin multe greutăţi şi ghinioane, însă a rămas o femeie optimistă, cu zâmbetul pe buze, care se bucură din plin de viață și de cei trei copilași ai ei, Geanina (16 ani), Samu

Nemulțumită de bustul care s-a modificat după trei nașteri, Aida a făcut o vizită la medicul estetician. Este vorba despre chirurgul Chawi Youssef, care i-a recomandat o operație cu implanturi siliconice, care să-i ridice și să-i dea fermitate sânilor. Iată că abia acum, după mai multe vizite, vedeta a hotărât să se opereze. ”Nu am vrut să-mi fac o astfel de operație, însă cred că după o vârstă este o nevoie, nu un moft. Eu am trecut prin experiența nașterii de trei ori, mi-am alăptat copiii și, slăbind și îngrășându-mă, pot să spun că decolteul meu nu mai este la fel ca la început. Mi-era frică de tot ce presupune această intervenție, am vorbit cu mai mulți medici și m-am hotărât abia după ce l-am întâlnit pe doctorul Chawi Youssef.

A avut răbdare să-mi dea toate detaliile, i-am pus nenumărate întrebări, am văzut mai multe doamne care s-au operat la el, iar rezultatele lui m-au încurajat. Cât de curând urmază să mă operez”, a declarat Aida Parascan pentru Click!. Zilele acestea, ”doamna Masterchef” și-a făcut toate controalele și analizele premergătoare unei astfel de operații, iar acum aşteaptă să intre pe mâna medicului. În același timp, ea își pregătește agenda pentru următoarele proiecte. ”În curând o să deschid studioul culinar și cred că o să fiu foarte ocupată în această perioadă cu partea profesională. În al doilea rând, mă pregătesc să îmi lansez cea de a doua carte, care o să fie cu specific carne de vită și după, sper, să mă bucur de vacanță. În toamnă o să fie lansarea, mai exact în septembrie. O să fie în jur de 75 de rețete, plus descriere, așa că vor fi peste 100-150 de pagini. Am muncit foarte mult la ea”, a declarat Aida Parscan, pentru Click!

Mai multe