Ce părinţi cool are Selly! Au venit cu el la «The Artist Awards»

13 octombrie 2019 20:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

La prima ediţie „The Artist Awards”, eveniment desfăşurat pe 11 şi 12 octombrie la Craiova, Selly a venit însoţit de prietena lui, Smaranda, dar şi de părinţi.

Puştiul de 18 ani, pe numele real Andrei Şelaru, a câştigat un milion de euro din propriul vlog şi a fost premiat în prima seară pentru această performanţă. Părinţii l-au aplaudat din public şi apoi l-au felicitat şi în culise.

În a doua seară, Selly a fost prezentator alături de Diana Sar, actriţa din serialul „Vlad” (PRO TV). Deşi a fost acasă, în oraşul natal Craiova, tânărul a avut emoţii uriaşe, mai ales că toată familia era prezentă în primele rânduri.

Selly ne-a vorbit despre el şi despre cum a ajuns milionar în euro la 18 ani. „Numele meu este Şelaru Andrei, am 18 ani şi m-am născut pe 28  februarie 2001, în Craiova. Mama este profesoară de matematică, iar tata, inginer silvic. Părinţii m-au sprijinit, însă nu au fost genul acela care să fie în spatele camerei sau să-mi zică ce să fac. Au fost însă de acord cu ideea mea şi nu s-au opus în nici un fel”, ne-a spus vloggerul.

Mai multe