Ce pariu golănesc a pus Marcel Toader la începutul relației cu Maria: «Pe o masă cu aceiași lăutari»

8 septembrie 2017 8:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adevărul începe să iasă la iveală, iar cel care face dezvăluiri pe bandă rulantă este Marcel Toader, care se pare că nu se sfiește să-și recunoască propriile greșeli.

După ce a dezmințit povestea primei lor întâlniri pe care o știa toată lumea și a făcut public faptul că el și Maria s-au cunoscut prin prisma unui primar cu care ea avea o relație, Toader a început să primească mesaje și apeluri disperate pe telefon. Respectivul „acuzat” a încercat în disperare să-și apere imaginea și să ia legătura cu fostul rugbyst, după ce a primit mai multe telefoane de la cei care și-au dat seama de identitatea lui.

Invitat în emisiunea Xtra Night Show, joi seară (7 septembrie), Marcel Toader a făcut o nouă afirmație controversată. Vorbind, încă o dată, despre modul în care a cunoscut-o pe Maria, afaceristul a recunoscut că la început a pus un pariu, cel mai probabil cu primarul respectiv.

„S-a întâmplat să fie un pariu acolo: dacă Tutilescu (cel cu care el spune că l-ar fi înșelat, n.r.) o mai poate avea pe Maria. Mai demult s-a întâmplat, pe o masă cu aceiași lăutari”, a spus Toader. „Maria e scoasă pe pariu din astea pe o masă?”, l-a întrebat Capatos. „Cu aceiași lăutari, da”, a răspuns Marcel.

Mai multe