Ce pasiune neașteptată are o cunoscută știristă!

29 august 2014 11:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Te-ai gandit vreodată că ai putea purta un accesoriu confecționat de mâinile unei vedete autohtone de calibru? În timpul liber, o cunoscută știristă se ocupa exact cu asta: confecționează accesorii.

Magda Vasiliu, de la Prima TV, și-a transformat o pasiune într-o sursă de venit suplimentară. Vedeta și-a descoperit absolut întâmplător talentul de a confecționa accesorii. „Anul trecut, în iarnă, am strâns conuri de brad și mi-am zis că trebuie să fac ceva cu ele. Am făcut o coroniță de Crăciun, care a ieșit foarte frumoasă. M-am gândit să încerc și altceva, m-am uitat pe Internet la tutoriale de gen și așa am ajuns să fac accesorii. Colegele din televiziune m-au încurajat și tot ele mi-au dat primele comenzi”, a povestit Magda, pentru Click!

Pentru că îi place să-și onoreze cu seriozitate comenzile, de multe ori, Magda lucrează la accesorii până noaptea târziu. „M-a prins și 02.00 noaptea. Prețurile sunt accesibile. De exemplu, cel mai scump accesoriu a fost o bentiță cu flori foarte mari, o comandă specială. A costat 50 de lei”, ne-a mai spus prezentatoarea de știri. Și pentru că accesoriile create de ea, de la coliere, agrafe, broșe și brățări până la bentițe, se bucură de succes, Magda vrea să-și facă și un site prin intermediul căruia să-și comercializeze creațiile.

Mai multe