Ce păţeşte Teo Trandafir cu bărbaţii de când a slăbit

26 noiembrie 2014 17:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

Operaţia de micşorare a stomacului a transformat-o pe Teo într-o femeie cu o siluetă de invidiat. De când a slăbit, prezentatoarea primeşte laude din toate părţile, însă se pare că scăderea în greutate are şi dezavantajele ei. Vedeta a mărturisit că se împrieteneşte mai greu cu bărbaţii, care par mai puţin îndrăzneţi şi evită să intre în vorbă cu ea.

Teo Trandafir s-a schimbat radical în ultimul an. După operaţia de micşorare a stomacului vedeta a dat jos peste 40 de kilograme şi se simte fantastic. Vedeta a povestit în ediţia de miercuri a emisiunii pe care o prezintă că de când se îmbracă elegant, bărbaţii parcă se gândesc de două ori înainte să o întrebe de vorbă.

"Când eram grasă, eram prietenoasă, eram amica tuturor. Acum de când mă îmbrac şi eu în rochii, bărbaţii spun că sunt inabordabilă. Nu mai înţeleg nimic. M-a sunat un domn şi mi-a spus că înainte eram inabordabilă intelectual, iar acum sunt şi fizic. Nu pot să cred. Toţi bărbaţii sunt nişte pisicuţe sperioase", a spus uşor nedumerită Teo.  

La finele anului 2013, Click! v-a anunţat în premieră că Teo Tranfadir se va supune unei operaţii de micşsorare a stomacului. Deşi iniţial, vedeta a negat cu vehemenţă, ulterior a recunoscut că a apelat la chirurgie ca să slăbească, dar şi pentru a-şi rezolva nişte probleme mai vechi de sănătate.  

Mai multe