Ce pensie are Tudor Gheorghe? ”Ca artist e destul de mult, nu?”

6 iunie 2016 11:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

Într-o vreme în care mulți artiști se plâng ba de salariile mici, ba de pensiile de mizerie, Tudor Gheorghe (70 de ani) încearcă să vadă partea plină a paharului. ”Sunt unul dintre cei mai bogați români, dar nu în lucruri materiale”, a declarat artistul pentru revista ”Taifasuri”, dezvăluind și cât primește pensie.

Actor, cântăreț și compozitor, Tudor Gheorghe se pregătește, la 70 de ani, să facă o schimbare radicală de stil. ”După 15 ani, timp în care am schimbat patru președinți și zece prim-miniștri, poezia rezistă și publicul vine să asculte trilurile pe care le-am cântat în trecut. Pregătesc însă un spectacol intitulat «Îndrăgostiți fără noroc», care va debusola, pentru că vom schimba sound-ul. Când au un sentiment de disperare, de dragoste, de abandon și plâng zece viori, e cutremurător. Dar când țipă o chitară electrică, e teribil”, a spus Tudor Gheorghe într-un interviu pentru revista ”Taifasuri”.

”Bunicul” pregătește, așadar, un show rock, dar își asigură fanii că nu va alerga pe scena Sălii Palatului ca Mick Jagger și nu s eva da cu capul de pereți. ”Nu va fi un concert heavy, ci un fel de balada rock”, a declarat artistul.

Întrebat dacă e un om bogat, după o activitate artistică atât de intensă și îndelungată, cu multe concerte în toată țara, Tudor Gheorghe a dat un raspuns surprinzător. ”sunt unul dintre cei mai bogați români, dar nu în lucurui materiale. Nici casa nu e pe numele meu. Practic, nu am nimic. Am construit casa cu fiul meu, el o va moșteni, ca să nu mai umblăm cu succesiuni și cu alte prostii. Sincer, nici nu știu ce pensie am. Vreo 2.000 de lei ca artist e destul de mult, nu?”

Mai multe