Ce piesă-manifest de dragoste a lansat Paula Seling de Dragobete

25 februarie 2020 18:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

O viață împlinită se măsoară în amintiri frumoase și în iubire. Așa poate fi descrisă"Nu privi in jos", piesa nouă a Paulei Seling, o poveste cu mai multe substraturi.

îArtista ne prezintă un videoclip parca desprins din filmele de la Hollywood, in regia celor de la CioFilm. La partea de instrumental a melodiei, solista a colaborat cu Jonathan Yudkin, artist responsabil cu piese câștigătoare de Grammy din repertoriul artiștilor precum Carrie Undereood, Kelly Clarkson, Taylor Swift sau Cher.

"Piesa am scris-o în urmă cu mult timp și, chiar dacă am cântat-o deja în concerte, abia acum beneficiază de videoclip și de variantă finală a producței. Versurile le-am scris împreuna cu doi buni prieteni - Adina Nelu si Marius Marincaș- iar productia a fost făcută de Norbert Kovacs, mixaj Florin Sorășan. Coardele au fost înregistrate în SUA de către Jonathan Yudkin, artist ce a produs piese câștigătoare de Grammy din repertoriul unor artiști precum Carrie Undereood, Kelly Clarkson, Taylor Swift, Cher etc", a mărturisit artistra, careva marcat această lnsare cu o zi în umă, chiar de Dragobete.

Videoclipul superb prezintă povestea a doi oameni ce se întâlnesc în trenul vieții, iar în amurgul existenței, retrăind momente prețioase ce i-au unit, înțeleg că cel mai de preț lucru pe lume este iubirea.

"Ceru-i sus, nu privi in jos" este mesajul puternic al celui mai nou cântec semnat Paula Seling, lansat chiar de Dragobete.

Citește și:

Paula Seling, despre parcursul profesional: «A fi fericit înseamnă să ai succes»

Paula Seling a păţit-o cu un taximetrist: “Am dat banii pe o lună, pentru jumătate de drum!”

Mai multe