Ce planuri are Boureanu după ce scapă de arest. Vrea să-și schimbe viața radical

21 iunie 2017 21:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Experienţa prin care trece de aproximativ două săptămâni l-a făcut pe Cristian Boureanu să-şi regândească viaţa. Apropiaţii săi ne-au povestit că fostul deputat a decis să se căsătorească şi să plece în America după ce scapă de probleme.

9 iunie este data pe care nu o va uita vreodată Cristian Boureanu (44 de ani). A trecut uşor peste divorţuri şi peste  infidelităţile fostelor neveste, însă momentul când i s-au pus cătuşele la mâini e imposibil de uitat. Perioada neagră pe care o petrece în arestul central al Poliţiei Capitalei i-a dat de gândit. 

Nu se ştie dacă şedinţele de meditaţie chineză l-au ajutat să ia decizii înţelepte, însă după câteva discuţii cu iubita a hotărât să facă schimbări radicale în viaţă. Afaceristul vrea să se aşeze din nou la casa lui şi să se căsătorească cu Laura Dincă (21 de ani), femeia care i-a fost alături trup şi suflet în această perioadă neagră a sa. ”Cristi abia aşteaptă să iasă din arest. Pe primul plan, după ce se va întâmpla acest lucru, este sănătatea lui. Va merge la medic să-şi facă un consult amănunţit, apoi a vorbit cu iubita lui şi au planuri serioase de nuntă. Laura a demonstrat că-l iubeşte cu adevărat”, au declarat pentru Click! surse din apropierea familiei. În plus, Cristi intenţionează să se mute în America. ”Cristi este acomodat cu această ţară, având în vedere că a mai locuit acolo în trecut. După aceste clipe de coşmar, vrea să ducă o viaţă liniştită”, ne-a mai dezvăluit aceeaşi sursă. 

După gratii pentru ultraj

Cristi Boureanu a fost arestat pentru 30 de zile după un scandal monstru care a avut loc în urmă cu două săptămâni. El a fost acuzat de ultraj, după ce a ameninţat şi lovit un poliţist, care la rândul lui i-a dat un pumn în faţă. Imaginile surprinse la faţa locului au făcut furori pe internet. Avocatul lui Boureanu a declarat că fostul politician a depus şi el plângere penală împotriva polițistului care l-a lovit şi i-ar fi provocat probleme la nas, cap şi dinți.

Mai multe