Ce planuri au «Războinicii» Ştefan şi Alex după «Exatlon»

6 iunie 2018 19:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

Finala “Exatlon” (Kanal D) s-a disputat pe 23 mai, premiul de 100.000 de euro a mers la Vladimir Drăghia, însă “Războinicii” Ştefan şi Alex s-au ales cu o mulţime de fani şi cu notorietate. Ei sunt acum nedespărţiţi şi merg la mai multe evenimente mondene împreună. I-am surprins pe 5 iunie şi la petrecerea revistei “Elle”, îmbrăcaţi la patru ace, raşi, frezaţi şi cu planuri mari.

  • Click: Ştefan, cum te simţi după “Exatlon”? Mai ai probleme de sănătate?

Ştefan: Rănile au început să dispară, nu mai sunt la fel ca înainte, nu le mai resimt. Mâine (azi) voi merge la spital să-mi fac un RMN la cap, după lovitura suferită în semifinală. Înainte de a pleca la „Exatlon” am făcut nişte analize, am fost şi la psiholog. Unele nu mi-au ieşit bine şi trebuie să le repet. La cap m-am lovit într-o confruntare cu Vladimir, dar sunt bine acum. Ideal ar fi fost să mă opresc în momentul acela, probabil s-ar fi reluat competiţia, însă am continuat din instinct.

  • Eşti deschis propunerilor primite după „Exatlon”, acum că eşti şi tu faimos?

Nu-mi place acest statut, însă dacă primesc oferte, am să mă gândesc.

  • Ai putea să ne spui ce ai făcut înainte de “Exatlon”?

N-am fost actor în America, aşa cum s-a scris, am fost salvamar. N-am fost nici fodomodel. Sunt student, îmi place sportul...

  • Ai vrea să faci televiziune, dacă se va ivi ocazia?

Nu cred că sunt omul potrivit pentru televiziune. Sunt sincer. Alex intervine: “Ba da, eşti bun pentru asta”.    

  • Ai rezistat cinci luni în competiţie.

Am rezistat din motive personale.

  • Cu cine ai rămas prieten de acolo?

Cu Lupu, Alex Nedelcu, Diana, dar şi cu Vladimir.

  • Alex, tu eşti bine după reality-show-ul “Exatlon”?

Da, mi-am revenit după loviturile destul de serioase, de la picioare. Sunt OK, am avut ceva medicaţie, au fost lovituri destul de grave, pentru că am riscat mult în semifinale.

  • Ce faci acum după terminarea concursului?

Am ceva planuri. În primul rând, aş vrea să îmi organizez un studio de dans aici, în Bucureşti. În al doilea rând, aş vrea să particip la câteva evenimente internaţionale, primul dintre ele fiind “Burning Man”, din Statele Unite. Mai departe vom vedea ce voi face.

  • Eşti foarte solicitat să faci poze cu admiratorii. Te-ai aşteptat să fii aşa de faimos după acest reality-show?

Nu m-am aşteptat, m-a luat şi pe mine prin surprindere şi am observat ce impact a avut acest reality-show la public. Mă surprinde că am făcut mii de poze cu admiratorii, de când am ieşit din “Exatlon”.     

Ștefan Floroaica a fost campion la skanderbeg

Ștefan, Ștefan Floroaica are 25 de ani și practică skanderbeg. În 2011, el a fost singurul sportiv român participant la concursul de skandenberg Belogradchik Open. Acolo, Ștefan a reușit să obțină primul său titlu la un concurs internațional: locul I la categoria 80 kg juniori, braț drept. A vrut să joace în filme, la Hollywood, însă acesta a rămas un vis neîmplinit. A fost unul dintre cei mai apreciați atleți din echipa ”Războinicilor” și un adversar de temut pentru câştigătorul Vladimir Drăghia.

Alex Nedelcu, poreclit «Bentiță», este dansator

Alexandru Nedelcu (25 de ani) a fost şi el una dintre piesele de bază din echipa ”Războinicilor”, la “Exatlon”. Poreclit ”Bentiță” de adversarii din echipa roșie, tânărul este dansator profesionist și instructor de dans la un club administrat de familia lui, în Buzău. Înainte să pornească în aventura din Republica Dominicană, Alex a petrecut o perioadă în Canada și a dansat în videoclipurile mai multor vedete, printre care și Antonia.

Mai multe