Ce poate să-şi cumpere Elena Merişoreanu cu banii de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici"

1 iunie 2015 8:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

A rezistat aproape două săptămâni în jungla africană! Elena Merişoreanu (66 de ani) a dormit sub cerul liber, s-a spălat în naturăşi a mâncat doar orez şi fasole! Chinul ei se pare că a meritat căci după cele 13 zile la emisiunea "Sunt celebru, scoate-mă de aici, cântăreaţa de muzică populară şi-a rotunjit frumuşel conturile.

 Participarea la emisiunea din junglă i-a adus Elenei Merişoreanu încă un motiv de apreciere în faţa publicului. Chiar dacă nimeni nu credea că rezistă unor condiţii atât de vitrege, artista a stat 13 zile cu foarte puţină mâncare şi a dormit sub cerul liber. "A fost o experienţă unică în viaţă. N-am ştiut ce ne aşteaptă, n-am avut mâncare: o lingură de orez la prânz, una de fasole seara. Dacă câştigam stele în urma concursurilor, primeam porţii de mâncare. Dar se întâmpla să primim o stea şi noi să fim 13, deci trebuia să împărţim ce primeam. Era destul de greu, dar a fost o experienţă din care am învăţat să apreciez mai mult ce am şi ce mă înconjoară", a declarat interpreta citată de www.ziraulring.ro. Întrebată de "ring" despre suma pe care a câştigat-o în urma participării la emisiune, cântăreaţa nu a spus cât, dar a precizat: "Aş putea să-mi iau un apartament cu ce am câştigat de la emisiune. Suma nu o pot spune, dar e pe acolo", a explicat Elena Merişoreanu.

Interpreta a uimit pe toată lumea când la una dintre probe nu s-a dat în lături şi a dat pe gât, pe nerăsuflate, cocktail-uri din măruntaie de animale.

Mai multe