Ce pofte are Gabriela Cristea, însărcinată în 6 luni, pe caniculă!

1 iulie 2017 12:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Căldura din ultimele zile i-a dat dureri de cap la propriu şi Gabrielei Cristea, însărcinată în 6 luni. Prezentatoarea tv a mărturisit la emisiunea "Te vreau lângă mine" de la Kanal d că temperaturile ridicate i-au creat un disconfort, dar cu răcoarea din platoul show-ului pe care îl găzduieşte a reuşit să uite că avem o vară fierbinte.

Însărcinată în 6 luni, Gabriela Cristea (42 de ani) începe să resimtă din plin efectele caniculei din ultimele zile. Bruneta s-a plâns că nu este în cea mai bună formă, dar atunci când ajunge într-o cameră cu aer condiţionat totul se schimbă. 

"Bine aţi venit la oază dumneavoastră de răcorire! De atâta dragoste o să ne îngheţe sângele în vene! Nu ştiu de unde mi-a venit asta cu dragostea şi sângele îngheţat! Cred că de la cădură mi se trage! A început să mă doară capul!",  a spus Gabriela Cârstea.Vedeta a declarat că încearcă să combată caniculă cu tot felul de trucuri şi alimente cum ar fi o limonadă rece sau o îngheţată delicioasă. Prezentatoarea le-a mărturisit doamelor din platou că poate să consume chiar şi cuburi de gheaţă fără probleme. 

Mai multe