Ce poveste terifiantă! «Mama m-a făcut la 16 ani, tata m-a abandonat în autobuz»

23 septembrie 2018 19:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

Actorul Cătălin Bordea, pe care îl vedeţi şi la Antena 1, la emisiunea ”Xtra Night Show”, ascunde sub zâmbetul afişat pe scenă şi la tv o mare dramă. El a povestit recent, într-un interviu pentru OK!Magazine, despre părinţii lui care l-au abandonat, dar şi despre mamaie Aspazia, femeia pentru care are toată lauda.

La vârsta de 34 de ani, Cătălin Bordea este un bărbat realizat pe ambele planuri. De patru ani are o căsnicie frumoasă cu Livia, iar în plan profesional toate îi merg ca pe roate. Este de ani buni co-prezentatorul lui Dan Capatos, la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena 1, şi se pregăteşte să susţină un show de stand-up comedy la Sala Palatului, împreună cu Micutzu şi Badea, pe 1,2 şi 3 octombrie.

«Tata avea aere de artist»

Este un om de succes şi se bucură de o viaţă frumoasă, însă copilăria i-a fost destul de dureroasă: „Mama m-a avut la 16 ani. La 15 m-a proiectat. La 16 am venit pe lume. Iar tata m-a abandonat în autobuz. Aveam atunci, din ce mi-a zis bunică-mea, un an jumătate-doi. Tata cică a avut o logică: m-a aşezat în autobuz, dar ştia că la 5 staţii va fi bunică-mea care mergea la serviciu şi mă va găsi. Nu ştiu ce a fost în capul lui. Nici nu l-am întrebat. Ulterior, l-am mai văzut când aveam 12 ani. Am fugit de-acasă ca să-l cunosc. Bunică-mea n-a ştiut unde m-am dus. Am dispărut de-acasă o lună de zile. Era disperată. Eu m-am dus chiar să-l cunosc.

Doar că, având 12 ani, nu puteam să conştientizez foarte bine ce se întâmplă. M-a ţinut o lună la el. El era cu aere de artist, cânta la chitară. După o lună m-a dus el acasă, înapoi la bunică-mea. Dar n-a oprit în faţa porţii. Bunică-mea dacă-l vedea, cred că-l bătea. Aşa că m-a lăsat la vreo şapte case mai încolo. Mama era şi ea atunci acasă. Revenise. Ea a fost într-un du-te vino. Ba mai pleca, ba mai venea. Dar eu n-am s-o judec niciodată. M-a făcut la 16 ani. Ce puteam să-i cer? Era un copil cu copil!”, a spus Bordea, în cadrul unui interviu pentru OK!Magazine. Cea care i-a rămas mereu alături a fost bunica Aspazia, de altfel o sursă de inspiraţie în numerele lui de stand-up. Chipul bun al celei care l-a luat sub aripa ei ocrotitoare a fost imprimat pe piele lângă tatuajul cu Batman. ”Urmează să mi-l desenez pe bunică-miu, să nu se simtă bunica singură”, povestea Bordea, într-un interviu pentru Antena 1. 

Mai multe