Ce prezentatoare celebră a fost la un pas să intre în trupa "A.S.I.A"

31 martie 2017 14:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Este o mămică cu o carieră de succes în televiziune şi o actriţă de teatru de renume, dar puţinţi ştiu că în trecut a fost la un pas să cânte alături de fetele din A.S.I.A. O cunoscută prezentatoare de la noi a dezvăluit că a trecut de preselecţii şi puţin i-a lipsit până să ajungă în concerte cu trupa care făcea furori în anii 2000.

Reîntâlnirea cu Anca şi Sorana la noua emisiune pe care o prezintă a scos la iveală un secret bine păzit până acum de Mirela Boureanu Vaida. Gazda show-ului de la Antena 1 a dezvăluit care au fost motivele pentru care nu a ajuns pe scenă alături de cele două cântăreţe.

"Spun acum ceva ce n-am mai spus nicăieri! Şi eu am fost la Alege A.S.I.A., am venit tocmai de la Iaşi la Bucureşti, am trecut de prima etapă, dar la a doua… eu sunt de un metru şi un dop, pe când ele…le-aţi văzut?! Despre asta e vorba. Nu m-am încadrat, aşa că am rămas eu prezentatoare!”, a povestit amuzată Mirela.

Emisiunea „2k1” este difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, iar sâmbăta Mirela Boureanu Vaida le aduce telespectatorilor o ediţie specială, cu vedete, începând cu ora 17:00. 

Mai multe