Ce provocator a pozat Miki de la K-pital la 44 de ani! Cântăreaţa şi-a arătat sânii

19 iunie 2017 14:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu s-a schimbat prea mult de când a dispărut din lumina reflectoarelor. Miki de la K-pital a revenit în forţă, dar nu cu o piesă nouă, ci cu o şedinţă foto incendiară, în care ne-a arătat silueta ei de la 44 de ani. Artista a pozat fără sutien, îmbrăcată într-o salopetă transparentă în partea de sus, şi şi-a făcut fanii să rămână cu privirea aţintită asupra bustului ei.

Miki, pe numele ei real Mihaela Marinache, a acceptat provocarea lansata de hairstylist-ul Adrian Perjovschi de a participa la proiectul „Transformari radicale by Jovsky Studio” astfel ca acum are un nou look. Este vorba despre o nouă tunsoare şi o nouă culoare.

„Simţeam nevoia unei schimbări radicale de look de foarte mult timp, aşa că propunerea a venit în cel mai potrivit moment. Am colaborat foarte bine”, a povestit Miki. Cântăreaţa a fost de acord cu noua tunsoare şi a renunţat la 15 cm de păr.

Look-ul sexy  al artistei nu a fost pus în valoare doar de coafură şi de machiajul discret, ci şi de vestimentaţia extrem de provocatoare. Ea a purtat o salopetă transparentă, semnată Eniko Santo, în partea de sus la care nu a accesorizat sutien, iar acest lucru i-a făcut pe fanii artistei să fie în extaz.  

Cântăreaţa şi-a propus ca vara aceasta să urce pe scenă cu o piesă complet nouă. "Este aproape gata un single nou, se numeşte «Doi la singular», este compus de Gheorghe Papagheorghe, şi este melodia perfectă pentru vara aceasta pe care o dedic tuturor cu mare drag”, a mărturisit Miki.

Proiectul K-pital i-a adus cele mai frumoase amintiri artitei, dar trupa, care a scos în total cinci albume, a avut o viaţă scurtă, destrămându-se în 2004.

Mai multe