Ce răsfăţ pe mireasa lui Honorius! Fiul cel mare al lui Prigoană îşi ţine soţia în puf

23 octombrie 2016 11:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

O nuntă desprinsă parcă din poveşti a avut Honorius Prigoană! Fiul cel mare al omului de afaceri şi-a unit destinele, sâmbătă ( 22 octombrie) cu aleasa inimii lui, Corina Bode, la o biserică din Capitală. Mirii s-au ocupat singrui de organizare şi au făcut-o în cel mai mic detaliu.

Hororus Prigoană (29 de ani) nu a avut sâmbătă ochi decât pentru mireasa lui. Corina Bode (28 de ani) a îmbrăcat o rochie de 27.000 de euro cu o trenă lungă, care a fost urcată cu greu în limuzina de lux a celor doi protagonişti. Soţul brunetei s-a ocupat personal ca ţinuta din ziua cea mare a proaspetei lui soţii să nu aibă de suferit, aşa că i-a ridicat trena cu grijă şi i-a făcut loc prin portiera parcă neîncăpătoare.

Acesta nu este singurul gest prin care Honorius îi arată Corinei cât de mult o iubeşte. Dacă ar fi să derulăm filmul înapoi, fiul afaceristului a răsfăţat-o cât a putut de mult pre Corina. Cei doi formează un cuplu de zece ani, iar în tot acest timp, Honorius şi-a surprins jumătatea nu doar cu escapade exotice şi cu excursii în locuri romantice, ci şi cu adevărate cadouri de lux.

Pentru că ştie că tânăra este înnebunită după poşete, Honorius a dus-o în urmă cu doar câteva luni la Paris, de unde bruneta a umplut o valiză întreagă cu genţi şi accesorii ale brand-urilor sale preferate.

Cei doi au avut iniţial o ceremonie pentru a bifa cununia civilă la finele lunii august, în America, iar sâmbătă şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu în prezenţa rudelor şi a familiilor.      

Mai multe