Ce reacție a avut Bianca Drăgușanu când a fost întrebată unde a conceput copilul cu Victor Slav

14 februarie 2018 17:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au fost puși pentru prima dată în situația de a vorbi fără ocolișuri despre viața lor intimă. De Ziua Îndrăgostiților, Slav i-a făcut iubitei sale o surpriză chiar în timpul emisiunii „Te vreau lângă mine”, pe care Drăgușanu o prezintă în locul Gabrielei Cristea.

În ediția de Valentine’s Day a emisiunii, chiar prezentatoarea a fost cea provocată de a merge la paravan, locul unde toți concurenții vin pentru a-și cunoaște jumătatea. Bianca a avut însă parte de o surpriză din partea iubitului, care a onorat-o cu prezența sa și cu un buchet impresionant de trandafiri.

La început, prezentatoarea nu s-a așteptat ca Victor să fie chiar în platoul emisiunii, pentru că el a indus-o în eroare, spunându-i că era la telefon, chiar dacă se afla la doar câțiva metri de ea. Cupidon le-a lansat însă o provocare, spre amuzamentul concurenților și al publicului și le-a adresat câteva întrebări cam incomode.

Prima curiozitate a fost legată de momentul primului sărut: „Cred că în urmă cu cinci ani, bineînțeles, că el mie...nu-i așa, Victor? Au trecut cinci ani și nu mai știu”, l-a întrebat Bianca pe Victor, iar el a lămurit-o: „Da, e adevărat. Eu m-am lăsat destul de greu, dacă își aduce ea bine aminte, dar...într-adevăr, eu am sărutat-o prima dată.”

A urmat însă și întrebarea cea mai incomodă: „Unde ați conceput primul copil?”, la care Bianca s-a cam blocat, dar Victor Slav nu s-a lăsat intimidat și a răspuns: „Primul copil a fost conceput departe de țară, într-un concediu, în Cancun”.

Bianca Drăgușanu are împreună cu Victor Slav o fetiță și au o relație foarte solidă, în ciuda faptului că au divorțat. Ea prezintă emisiunea „Te vreau lângă mine” de anul trecut, de când Gabriela Cristea s-a retras pentru a naște și pentru a avea grijă de copil. 

Mai multe