Ce reacție a avut fiul cel mare al Adelei Popescu când și-a cunoscut fratele nou-născut

10 decembrie 2018 15:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adela Popescu a adus pe lume cel de-al doilea copil și este foarte fericită. Atât ea, cât și Radu Vâlcan, se simt foarte împliniți și bucuroși deoarece își doreau foarte mult să-i ofere un frate lui Alexandru, fiul cel mare.

Radu Vâlcan a mărturisit că Adela se simte foarte bie,iar nou-născutul este perfect sănătos. Prezentatorul emisiunii «Insula iubirii» a mărturisit că totul a decurs cum trebuia, și după cinci ore de travaliu, Adela Popescu a adus pe lume cel de-al doilea copil.

Radu Vâlcan a făcut declarațăii noi despre cel de-al doilea fiu al lui, dar și despre starea în care se află acum Adela Popescu, soția lui.

"Am avut emoţii foarte mari, dar nu în ceea ce priveşte naşterea în sine, pentru că ştiam că totul se va desfăşura foarte bine, având şi experienţa primei sarcini cu Alexandru şi cunoscând-o foarte bine pe Adela, ştiam că totul o să decurgă perfect normal. Am avut emoţii în ceea ce-l priveşte pe Alexandru pentru că nu ştiam interacţiunea dintre el şi cel mic, frăţiorul cel mic. A fost foarte bine, l-am dus şi pe el acolo, l-a văzut, l-a mângâiat, i-a oferit o jucărie. Totul este foarte bine. Mămica, Adela, se simte foarte bine. Totul este perfect", a declarat Radu Vâlcan, pentru Antena Stars. 

Cei doi au ales deja un nume pentru copilul lor, însă nu vor să-l facă public pentru moment.

Mai multe