Ce reacţie a avut Laurette când a fost întrebată dacă are o relaţie amoroasă cu Ion Ţiriac

17 august 2016 7:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

A tăcut mâlc atunci când s-a vorbit despre relația dintre ea și Ion Țiriac (77 de ani), dar se pare că acum Laurette (32 de ani) a dat în sfârșit cărțile pe față. Mulatra a afişat un zâmbet larg când a fost întrebată cum decurge relaţia dintre ea şi Ţiriac.

Laurette nu a fost prea generoasă cu detaliile, mai ales după ce a fost surprinsă de fotoreporterii Click pe plaja din Mamaia, în timp ce stătea tolănită la soare în compania omului de afaceri. În plus, paparazzi au pozat-o cu cele două maşini primite de la Ţiriac Auto.

Recent, vedeta a fost întrebată de reporterul Star Magazin dacă este într-o relaţie cu Ion Ţiriac. Aceasta nu a confirmat, dar nici nu a dezminţit, lăsând să se înţeleagă că legătura dintre ei este mult mai strânsă.

Nici pe paginile de socializare Laurette nu se mai fereşte. Şi-a etalat bolizii care aparţin firmei pe care o deţine magnatul. Mai mult, în dreptul fotografiei cu Jaguarul alb, fotomodelul a scris, negru pe alb: "Mulţumesc for beautiful car" (n.r. "Mulţumesc pentru maşina frumoasă"). 

Mai multe