Ce rochie atipică de mireasă a avut Simona Gherghe la nuntă!

14 noiembrie 2018 8:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

Simona Gherghe este foarte discretă cu viaţa personală, aşa că nu ne miră ca abia recent s-a aflat că prezentatoarea Antena 1 a făcut pasul cel mare în această vară. Gazda "Acces Direct" a vrut o petrecere relaxată cu prietenii apropiaţi şi familia, motiv pentru care şi rochia de mireasă a fost una simplă, dar duafană, care a pus+o în valoare pe vedetă în ziua nunţii.

În contrast cu emisiunea pe care o moderează, unde totul este la vedere, viaţa Simona Gherghe este ţinută departe de micul ecran. Vedeta și partenerul ei, Răzvan Săndulescu, alături de care are și o fetiță, Ana Georgia, s-au căsătorit în această vară, dar şi-au dorit să organizeze o ceremonie restrânsă, departe de lumina reflectoarelor și ca camerelor de filmat. Cei doi s-au cununat religios chiar în ziua în care fetița lor a împlinit un an. Recent, vedeta care era doar căsătorită doar civil cu Săndulescu, a povestit într-un interviu că a amânat atât de mult nunta, pentru că nu-şi dorea ceva tradiţional. 

Simona Gherghe şi-a ales rochia cu două săptămâni înainte

Faptul că rochia a fost una atipică a fost o alegere Simonei Gherghe, care și-a ales ţinuta cu două săptămâni înainte de eveniment, fără să facă zeci de probe aşa cum obişnuiesc miresele.

„Mi-am cumpărat-o cu vreo două săptămâni înainte de eveniment. (...) Am mers în showroom, am văzut-o şi am ştiut că aşa vreau să mă îmbrac. Şi da, nu e o rochie clasică, nici n-am vrut să fie. Aveam nevoie de ceva lejer, de purtat pe pajişte, pe marginea piscinei”, a mai spus vedeta.

Singura tradiție pe care a respectat-o a fost dansul mirilor. Ziua a fost aproape perfectă, fiind necăjiți doar de faptul că a plouat cam mult.

„Ne-am cam necăjit, dar ce să facem… de la party la piscină, am trecut la nuntă cu dans în ploaie, cu tot cu rochie. Dar să ştii că a avut un farmec aparte”, a concluzionat Simona Gherghe.

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu s-au cununat civil pe 29 aprilie 2017. Pe atunci, vedeta era însărcinată în luna a opta. Naşii Simonei Gherghe şi ai lui Răzvan Săndulescu sunt Vlad Petreanu şi soţia lui, Ionela Năstase. 

Citeşte şi:

Simona Gherghe s-a operat abia acum după ce a suferit din cauza asta toată sarcina!

Ce adorabilă e fetița Simonei Gherghe! A început deja să facă primii pași

Mai multe