Ce rochie de botez a pregătit Laura Cosoi pentru fiica ei

24 august 2018 17:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Laura Cosoi a sărbătorit trei ani de căsnicie la începutul acestei luni și se pregătește s-o creștineze pe micuța Rita. Laura a pregătit deja ținuta de botez pentru fetița ei, o rochie de culoarea untului, cu un model cusut de mână de o bună prietenă a vedetei.

Laura Cosoi a făcut publică o imagine cu rochia de botez a micuței Rita, care a împlinit de curând două luni. Încă înainte de a naște, vedeta declara că și-ar dori s-o boteze pe Rita în Maramureș. ținuta pregătită pentru primul eveniment important din viața micuței arată că Laura nu s-a răzgândit cu privire la ceremonia pe care și-o dorește în spiritul tradițional românesc.

Rochia de culoarea untului, din voal și dantelă, cu guleraș Peter Pan, are pe piept un model floral cusut de mână de o prietenă bună a vedetei. Laura i-a mulțumit acesteia pe pagina personală de Facebook. ”Marcela Cosnean ești minunată! Atât de creativă și de sensibilă... Tot ce faci e plin de însemnătate și de dragoste! Mulțumim pentru cadoul minunat, o amintire pe viață.”

Laura Cosoi a născut natural pe 11 iunie. Micuța Rita a venit pe lume la ora 5.36 dimineața și a primit nota 10 de la medici. Vedeta a fost foarte activă până în ultimele săptămâni de sarcină și se pregătește pentru o toamnă agitată din punct de vedere profesional, cu lansarea unei noi cărți și câteva spectacole de teatru.

Mai multe