Ce rochie sexy a îmbrăcat fiica lui Cristi Boureanu! Ioana a făcut paradă

5 februarie 2016 12:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cristian Boureanu nu trebuie să aibă grijă doar de iubita lui sexy atunci când iese undeva, ci şi de Ioana, fata lui de 15 ani! Adolescenta s-a transformat într-o adevărată domnişoară şi poartă ţinute extrem de îndrăzneţe. La balul bobocilor, fiica politicianul a atras toate privirile cu o rochie cu crăpătură adâncă.

Ioana Boureanu (15 ani) creşte sub ochii tatălui care se minunează şi el când vede ce mândreţe de fată are. Adolescenta a făcut paradă la balul bobocilor, unde a urcat pe scenă într-o rochie albastră cu o crăpătură sexy pe picior. Elevă în clasa a IX-a, Ioana a atras toate privirile când a apărut aşa în faţa tuturor. Şi tatăl ei a rămas mut de uimire şi avea şi motive. Ioana s-a transformat într-o domnişoară. Frumuseţea ei naturală i-a impresionat şi pe membrii juriului, care au premiat-o pe şatenă. Ioana a obţinut locul doi la concursul "Miss Boboc". 

Nu este pentru prima dată când ea îmbracă rochii care îi pun silueta în valoare. Vara trecută, Ioana s-a dus la banchetul de absolvire a şcolii generale coafată ca un fotomodel şi machiată ca în reviste. Şi atunci, ea a purtat o rochie decoltată, scurtă şi a încălţat sandale cu toc înalt, pe care şi de această dată le-a scos din dulap. Politicianul şi iubita lui, Laura Dincă, au admirat-o şi au felicitat-o pentru premiu. 

Mai multe