Ce s-a ales de adolescenţii de la «Şcoala Vedetelor», după 20 de ani EXCLUSIV

25 aprilie 2015 21:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

Regretatul Titus Munteanu a avut, în 1995, geniala idee de a realiza o emisiune cu tinere talente. Show-ul, difuzat de TVR, a explodat audienţele, iar despre acel succes greu de egalat de postul naţional se vorbeşte şi acum. Pe acea scenă s-au lansat, printre alţii, Călin Goia, Călin Geambaşu şi Adi Despot, considerate acum nume grele în showbiz.

Emisiunea ”Şcoala Vedetelor” a fost o adevărată rampă de lansare pentru mulţi dintre artiştii noştri, la mijlocul anilor ‘90. Poate că, dacă n-ar fi existat această producţie, care le-a dat aripi unor tineri talentaţi, n-am fi auzit niciodată de Călin Goia, pe atunci un tânăr timid, cu pletele-n vânt, dar cu un timbru vocal de excepţie. Dintre toţi foştii colegi, buzunarul lui este cel mai plin de bani, căci câştigă cu a sa trupă Voltaj peste 7.000 de euro pentru un concert de câteva ore. În plus, în 23 mai ne va reprezenta, la Viena, la marea finală a concursului Eurovision.

La sfârşitului anului 1996, Adi (39 de ani) a devenit solistul trupei “Viţa de Vie”. În 2000 a luat premiul pentru cea mai bună trupă rock. E căsătorit, are o fetiţă şi un băieţel. 

Alice Bursuc, de la muzică, la jurnalism

A cântat într-o trupă, dar a ajuns să facă jurnalism la revista Beau Monde. Alice (36  de ani) nu s-a căsătorit, iar în prezent e beauty editor la revista Elle.

Geambaşu cântă în bandul său

Călin  (39 de ani) are o carieră bogată. A cântat la Festivalul “Mamaia”, alături de Mălina Olinescu, unde au obţinut premiul al III-lea, în 1996. E căsătorit şi are un băiat.

Călin Goia participă la Eurovision

Are o carieră solidă în muzică, trupa Voltaj fiind una dintre cele mai bune formaţii rock. Călin (39 de ani) e tatăl a doi băieţi, iar în 23 mai va reprezenta România la Eurovision.

Diana Munteanu face reclamă la saltele

A fost VJ la MTV, între 2007 şi 2013 a prezentat emisiunea „Conferinţa de presă”, la Antena 2. Diana (36 de ani) e mămica unui băieţel. Acum face reclamă la saltele. 

Lili Sandu ia lecţii de actorie în America

Şatena a cântat cu Ileana Lazariuc în trupa Trinity, apoi a jucat în câteva telenovele la Acasă TV.  Lili (36 de ani) şi-a lansat şi două videoclipuri. Nu s-a căsătorit.

Mălina Olinescu s-a sinucis în 2011

În 1997, la Festivalul  Mamaia, ea a câştigat premiul I la secţiunea Şlagăre, cu piesa “Mi-e dor de tine”. În decembrie 2011, solista s-a aruncat de la etajul al şaselea al blocului în care locuia.

Nadine este nevasta ideală

Pata de culoare a trupei „Şcoala vedetelor” a făcut carieră  în muzică, în tv şi în teatru. În America, Nadine (38 de ani) a fost chelneriţă. E căsătorită cu un avocat şi are un băieţel.

Nicoleta Drăgan a cântat cu Hi-Q

În 2003, blonda a devenit solista trupei HI-Q. Nicoleta (35 de ani) a fost căsătorită cu baschetbalistul Marius Novanc. A lucrat în SUA ca profesoară de psihologie.

Mai multe