Ce s-a întâmplat cu fata lui Boureanu? Pozele cu care Ioana a surprins pe toată lumea

19 mai 2020 19:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fără prea mult machiaj, părul șaten, sprâncenele nepensate, haine sport, specifice vârstei. Este greu de crezut, dar așa arată fiica lui Cristian Boureanu (47de ani) acum.

Ioana Boureanu a renunțat la imaginea de bombă-sexy, pe care și-a etalat-o timpuriu, la unghiile false lungi, la machiajul în execes și la părul blond, semn ca adolescenta de 19 ani chiar s-a cumințit. Asta spre bucuria tatălui său, căruia i-a cam pus răbdarea la încercare în ultimii patru ani.

Atât a trecut de la scandalul în care Cristian Boureanu i-a dat fiicei sale o lecție dură, în plină stradă, și iată că abia acum fostul politician poate răsufla ușurat. Ioana este studentă, își ascultă tatăl, a luat viața mai în serios și chiar a devenit responsabilă, având în vedere că locuiește singură și este nevoită să se descurce cu cele ale casei. 

Ioana Boureanu a dat bacalaureatul anul trecut și a vrut să urmeze cursurile unei facultăți din străinătate. Fiica lui Cristian Boureanu a optat pentru Tel Aviv, deoarece vorbește fluent ebraică, dar și pentru o facultate din Monaco. Însă iată că planurile de acasă nu s-au potrivit cu cele din târg, cum ar spune o vorbă veche.

Ioana a rămas să studieze în țară și în prezent urmează cursurile Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), din București. Iată că în tot acest timp relația tată-fiică s-a închegat, iar Cristian Boureanu o ajută foarte mult pe fiica lui, îi plătește chiria unui apartament pe Nordului, i-a cumpărat o mașină și o lasă să își trăiască viața așa cum vrea ea.

Citește și:

Fiica lui Cristian Boureanu, bătută cu bestialitate într-un club de fițe! Ioana a fost transportată de urgență la spital

Decizia pe care a luat-o Ioana Boureanu după ce a fost bătută în club. Tatăl ei e mândru de ea

Mai multe