Ce s-a întâmplat cu picioarele Mihaelei Rădulescu? Fanii au sărit ca arși!

27 septembrie 2016 16:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihaela Rădulescu a început cu stângul noua ediție a emisiunii ”Românii au talent”. Vedeta participă la preselecțiile din țară și își ține fanii la curent pe rețelele de socializare. Rochii mulate, din materiale prețioase, pantofi de marcă și, desigur, mult sex-appeal. Nu toate imaginile postate de Mihaela sunt primite însă cu entuziasm de fani.

Mihaela Rădulescu a postat câteva imagini din culisele preselecțiilor pentru noul sezon al emisiunii ”Românii au talent” pe contul personal de Instagram. Conștientă de propriile atuuri fizice, Mihaela a insistat asupra sânilor siliconați, a picioarele interminabile și asupra taliei de viespe, oferind și detalii comerciale despre ținutele purtate. Rochiile de la Dana Budeanu, pantofii de la Tom Ford și Louboutin, silicoanele, se știe, de la actualul soț al Andreei Berecleanu, medicul Constantin Stan.

Din prea mult entuziasm însă, Mihaela a apăsat prea mult pedala prelucrării foto, astfel încât câteva din imaginile postate au sfârșit prin a-i face mai mult rău decât bine. Picioarele vedetei, încălțate într-o pereche de stiletto Louboutin, au părut îmbătrânite, acoperite neuniform cu cremă autobronzantă, ba chiar afectate de varice.

Fanii au reacționat imediat. ”Ciudate picioare”, ”Ce picioare urate!”,  ”Cred că te-ai bronzat prea tare” au fost numai câteva dintre comentariile mai puțin favorbile postate pe contul de Instagram al vedetei.

Mai multe