Ce s-a maturizat fata Catincăi Roman! Calina a făcut furori la aniversarea bunicii

20 aprilie 2015 9:39   Vedete românești
Ultima actualizare:

Catinca Roman are toate motivele să fie mândră că este mamă. Fata ei, Calina, în vârstă de 15 ani, s-a transformat într-o adevărată domnişoară care pune inimile băieţilor pe jar. Adolescenta stă mult în faţa oglinzii, adoră cosmeticele şi îşi coafează părul. Tânăra şi-a schimbat nuanţa din şaten închis în blond şi a apărut aşa la aniversarea Mioarei Roman care a avut loc weekendul trecut.

Petrecere mare în familia Roman. Mioara a împlinit 75 de ani, motiv pentru fetele şi nepoata ei să-i organizeze o surpriză. Cele trei fete au invitat-o la restaurant, la o cină orientală, care sde pare că a fost pe gustul doamnei Roman. Momentul a fost sărbătorit aşa cum se cuvine şi cum de la o adevărată petrecere nu lipsesc pozele,  aşa s-a întâmplat şi acum. Toate fetele din familia Roman s-au fotografiat împreună la masa festivă.

"I-am oferit mamei de ziua ei o cină orientală, aşa cum îi place ei, la restaurantul Divan! Toata familia s-a adunat şi petrecem momente frumoase! La mulţi ani, mamă!", a scris Oana Roman, mezina familiei pe reţeaua de socializare. La aniversarea Mioarei Roamn a fost prezentă şi nepota ei Calina, fiica catincăi Roman.  Adolescenta, care a împlinit 15 ani, a impresionat prin frumuseţea ei. Mulţi consideră că are şanse mari să-i urmeze paşii mamei sale, în zona modei, însă nu ca designer, ci ca fotomodel.

Calina este rodul relaţiei pe care Catinca Roman a avut-o cu dansatorul Petre Dumitrescu, cunoscut sub numele de scena „Bebe”. Bărbatul a făcut partedin trupa de stripperi a lui Cornel Păsat. 

Mai multe