Ce şanse de câştig are Pelinel în procesul cu Tatoiu

25 ianuarie 2016 7:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

Valentina Pelinel vrea să o dea în judecată pe Monica Tatoiu, după ce femeia de afaceri a făcut o seria de declaraţii nepotrivite despre copilul nenăscut al fostului manechin. Conform specialiştilor, Valentina are şanse de câştig dacă ajunge la tribunal cu Monica Tatoiu.

Deşi a preferat să nu comenteze multe despre cele scrise şi spuse de la anunţul sarcinii, Valentina Pelinel s-a arătat deranjată de comentariile făcute de Monica Tatoiu. Femeia de afaceri a spus că "din moment ce o femeie este imorală şi dă naştere unui bastard din egoism, merită tot oprobriul lumii", atunci cand a venit vorba de relaţiile şi copiii lui Cristi Borcea. Valentina a fost fermă şi a spus că o va da în judecată. Avocata Crina Radu a explicat, pentru ziarulring.ro, că fostul model are şanse de câştig, atât timp cât Valentina aduce dovezi că afirmaţiile i-au adus atingere imaginii. 

"Dacă ea consideră că aceste afirmaţii făcute într-un spaţiu public i-au adus atingere imaginii, bineînţeles că poate să formuleze o acţiune şi, în funcţie de probatoriul pe care îl înaintează şi dacă dovedeşte că imaginea sa a avut de suferit, poate câştiga o astfel de acţiune şi poate solicita daune morale. Repet, dacă va face dovada că aceste lucruri nu sunt reale, iar pe de altă parte că i-au adus atingere vieţii şi imaginii - fiind persoană publică -, are şanse să câştige un astfel de proces”, a explicat avocata. 

Nici faptul că cele două au fost prietene nu va afecta procesul: "Şi dacă informaţiile ar fi reale şi obţinute în virtutea calităţii de prietenă, iarăşi este un lucru care nu este bine că a fost folosit în spaţiul public. Şi în această situaţie, că Valentina Pelinel ar putea obţine o soluţie de admitere a unei astfel de cereri. Important este că se poate formula o astfel de acţiune, iar soluţia depinde de probatoriul pe care îl administrează fiecare parte din proces”, a completat avocata Crina Radu. 

Mai multe