Ce schimbare! Cum arăta Mihaela Rădulescu acum 12 ani, când poza în sânii goi

7 iulie 2017 13:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

La 47 de ani, Mihaela Rădulescu este admirată la scenă deschisă pentru felul în care arată. Trasă prin inel, toată numai mușchi și cu fața întinsă ca o coală de hârtie, vedeta de la Pro TV a muncit din greu pentru această imagine perfectă. A primit însă și ajutor din exterior, după cum demonstrează o imagine surprinsă în urmă cu 12 ani.

În august 2005, revista Tango ieșea pe piață cu o copertă incendiară. Mihaela Rădulescu în sânii goi, îmbrățișată provocator de un tânăr cu o constituție atletică. Vedeta își acoperise sânii cu brațele, presându-i suficient de mult, încât să mascheze formele mai puțin generoase cu care a înzestrat-o mama natură.

Au trecut de atunci 12 ani, iar Mihaela Rădulescu a făcut potecă la cabinetul medicului estetician, care a scăpat-o de complexul sânilor mici, i-a modelat nasul, i-a șters ridurile și i-a ridicat pomeții. În plus, exercițiile fizice regulate și intense i-au mărit masa musculară, lucru vizibil cu ochiul liber în zona brațelor, și i-au subțiat semnificativ talia.

A meritat? Probabil că da, dacă ne uităm la forma pe care o afișează Mihaela acum, însă mulți ar acuza artificialitatea care răzbate din imaginile recente și ar prefera trăsăturile mai ”blânde” ale Mihaelei din 2005, când nici silicoane nu apucase să-și pună.

Mai multe