Ce schimbare de look și-a făcut Cristina Ciobănașu pentru «Fructul oprit» ! Este pregătită pentru sezonul 2

22 iunie 2018 21:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

Tânăra actriță Cristina Ciobănașu, cunoscută pentru rolul său din serialul „Pariu cu viața”, a apelat la o schimbare de look, pregătindu-se să continue filmările pentru proiectul în care este implicată în prezent, serialul românesc „Fructul oprit”.

Primul sezon al serialului „Fructul oprit”, difuzat de Antena 1, care s-a bucurat de un real succes, a ajuns la final! Cristina, împreună cu restul echipei, se pregătește să înceapă filmările pentru sezonul cu numărul 2. Pentru a face o schimbare în viața sa, dar și pentru a se pregăti să interpreteze personajul pe care îl joacă în serial, actrița a decis să-și schimbe culoarea părului. Schimbarea este una care atrage privirile, având în vedere că tânăra a trecut de la șaten la roșcat. Cristina a ținut să ceară și părerea fanilor emisiunii, care au primit schimbarea cu entuziasm, după ce actrița a publicat pe contul personal de Instagram o imagine prin care a anunțat schimbarea de look.

„Am început pregătirile pentru sezonul doi cu o mică mare schimbare de look. E ceva nou și pentru mine și încă sunt în perioada de acomodare”, le-a dezvăluit Cristina Ciobănașu prietenilor ei virtuali. Aceasta interpretează personajul „Ana Caragea” în producția Antenei 1, „Fructul oprit”. Cum primul sezon al serialului a ajuns la final, Cristina a dorit să le mulțumească tuturor telespectatorilor pentru sprijinul oferit și pentru că aceștia au făcut posibilă continuarea acestui proiect, de care actrița este foarte mândră și atașată.

Mai multe