Ce schimbare pentru Alina Puşcaş! Acum 7 ani apărea goală pușcă în „Narcisa Sălbatică”

10 februarie 2017 12:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mamă de familie și prezentatoarea celei mai iubite emisiuni de divertisment de la Antena 1, „Te cunosc de undeva”, Alina Puşcaş a avut un debut foarte îndrăzneț pe micile ecrane. Vedeta a jucat în „Narcisa sălbatică”, una dintre cele mai controversate telenovele de la noi, datorită scenelor de sex în care apăreau protagoniştii.

În 2010, Antena1 producea şi lansa telenovela „Narcisa sălbatică”, o poveste atipică presărată cu multe scene de sex. Alina Puşcaş, o tânără care avea atunci 26 de ani, a interpretat-o pe Narcisa, o tânără simplă, de la ţară, de care se îndrăgosteşte un om de afaceri, văduv, cu trei copii, de la oraş.

Alina a primit rolul principal deși era o necunoscută la vremea respectivă. Născută în Sibiu, absolventă a Facultății de Turism din cadrul Universității Româno-Americane, frumoasa brunetă era model al agenției MRA Models şi lucrase în industria hotelieră.

Cota noii vedete de la Antena 1 a crescut imediat, iar telespectatorii au putut-o vedea în câteva ipostaze extrem de senzuale în telenovela de la Antena 1.

După un an, Alina a fost solicitată să mai joace şi în continuarea acelei producţii, “Narcisa: iubiri amăgitoare”, însă producţia s-a terminat înainte de vreme, iar Alina a rămas fără angajament.

Dar nu pentru multă vreme, căci vedeta a fost cooptată în show-ul transformărilor, emisiunea „Te cunosc de undeva”, care de pe 18 februarie, va reveni cu sezonul 11 al emisiunii de la Antena 1 care a avut cele mai mari audienţe de până acumn. Între timp, viaţa Alinei Puşcaş s-a schimbat şi ea, trecând printr-un divorţ! Însă, şi-a găsit jumătatea devenind şi mamă, de două ori.

Mai multe