Ce schimbată este Andreea Berecleanu după ce s-a tuns scurt

14 septembrie 2016 19:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Este anul schimbărilor pentru Andreea Berecleanu! Nu ne referim aici la cele de ordin profesional şi nici în plan personal, căci vedeta este în continuare gazda "Observatorului" de la Antena 1 şi partenera de viaţă a medicului estetician, Constantin Stan, ci a celor în materie de look. Prezentatoarea nu doar că a slăbit spectaculos, ci a adoptat şi o ănfăţişare care pare să o întinerească.

Andreea Berecleanu continuă seria schimbărilor. A slăbit opt kilograme din motive medicale, iar acum şi-a surprins telespectatorii cu un look nou. S-a tuns mai scurt, iar coafura o face să pară o adolescentă. Vedeta tv are 41 de ani şi este mamă a doi copii, dar are un fizic de invidiat, dar a explicat că deşi este iubita medicului estetician Constantin Stan nu a recurs la bisturiu pentru a-şi recâştiga frumuseţea. 

“Sunt de acord cu operaţiile estetice atunci când există un complex", a spus ştirista. Andreea Berecleanu recunoaşte că i s-a-ntâmplat de multe ori să se întâlnească la clinica doctorului Stan cu persoane cunoscute şi să le dea sfaturi “non-profit”: “Tu ce cauţi aici? Tu nu ai nevoie să-ţi faci nimic!”, spunea recent prezentatoarea Antena 1.

Andreea Berecleanu a fost căsătorită cu Andrei Zaharescu şi are doi copii cu acesta, o fată, Eva (15 ani), şi un băiat, Petru (10 ani). Căsnicia de 15 ani a celor doi s-a încheiat în toamna lui 2013. La scurt timp, ştirista şi-a refăcut viaţa sentimentală cu medicul Constantin Stan, iar Andrei Zaharescu cu o avocată, care l-a făcut pentru a treia oară tătic.   

Mai multe