Ce se va întâmpla cu fetița de trei săptămâni a Anastasiei Cecati. Cine va avea grijă de ea

21 februarie 2018 20:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

Crima de la Chișinău a îngrozit nu doar Republica Moldova, ci și România, unde oamenii au fost de-a dreptul șocați și profund întristați de fapta comisă de medicul stomatolog Alexei Mițachi (34 de ani), cel care și-a ucis soția, pe Anastasia Cecati (31 de ani), și apoi s-a sinucis.

În urma lor a rămas o fetiță de doar trei săptămâni, care își va cunoaște părinții doar din povești și din fotografii. Micuța a fost dusă într-un centru de plasament, după ce a fost investigată medical și s-a constatat că este perfect sănătoasă. În privința fetiței despre care se crede că nu are nici certificat de naștere, s-au arătat interesate două persoane pentru a o lua sub tutelă: mama și sora Anastasiei Cecati.

"S-a apropiat bunica copilului care a venit din România. Ne-a relatat și ne-a demonstrat că este bunică printr-un certificat de naștere a mamei copilului. Din spusele bunicii copilul nu are certificat de naștere. Urmează ca noi până la determinarea reprezentantului legal asupra copilului să perfectăm certificatul de naștere", a spus Direcţia pentru Protecția Drepturilor Copilulu, Centru, Lidia Ştefăneţ, citată de publika.md.

Conform celor de la Știrile Kanal D, sora Anastasiei a venit din Belgia pentru a-și lua adio de la tânăra ucisă de propriul soț. De asemenea, sursa citată amintește să că din partea familiei lui Alexei Mițachi nu s-ar fi interesat nimeni de copila de trei săptămâni și de procedurile pentru a o lua sub tutelă.

Mai multe