Ce se va întâmpla cu ziarele lui Vadim Tudor

18 septembrie 2015 19:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia a vorbit despre problemele prin care trece familia ei, după ce fostul lider PRM a murit luni (14 septembrie). Fata a spus că ziarul „România Mare” are nevoie de sprijin financiar pentru a mai apărea, în timp ce publicaţia "Tricolorul" nu se va mai printa.

Lidia a explicat, în cadrul ediţiei de vineri (18 septembrie) a emisiunii "La Măruţă", că familia a decis să continue publicarea ziarului "România Mare". 

„Ziarul «România Mare» apare, dar are nevoie de bani. «Tricolorul» nu mai apare”, a spus Lidia Tudor.

Cât despre zvonirle privind averea ascunsă a lui Vadim Tudor, fata a negat vehement că tatăl ei ar avea bani în conturi secrete, mai ales că fostul senator şi-a vândut maşina din cauza problemelor financiare. 

„Faptul că tata ar fi avut milioane de euro este o fabulație lansată de un fost consilier”, a spus Lidia.

În cadrul emisiunii prezentate de Cătălin Măruță a mai fost dezbătută posibila crimă a lui Vadim. Fiica acestuia a susținut că varianta unui asisanat este total exclusă. „Medicii l-au resuscitat pe tata 2 ore. Tata a fost reconectat la aparate. I s-a acordat toată atenția, posibilă și imposibilă. Le mulumesc tuturor medicilor la Spitalul Militar pentru ceea ce au făcut. Este extramulțumită pentru ceea ce au făcut. Nu a primit mesaje de amenințare”, a mai mărturisit fata.

Lidia Vadim Tudor a spus că nu are nevoie de ajutorul lui Becali

În ceea ce privește conflictul dintre Becali și familia lui Vadim Tudor, Lidia a spus că acesta nu vrea să dea mâncare la toți câinii din Pantelimon și nici nu va dona sute de milioane pentru a salva Revista Tricolorul, Ziarul România Mare sau partidul.

Fata a mărturisit că nu i-a cerut nimic lui Becali, doar că el i-a zis tatălui ei când se afla la biserică că îi va ajuta financiar, numai dacă îl roagă în direct. Lidia a mai spus că nu are nevoie de ajutorul lui. După ce Becali a fost întrebat dacă mai este dispus să ajute familia lui Vadim, acesta a spus că nu va cumpăra din banii lui mâncare pentru familia de câini. „Mai bine mor 15 miliarde de câini, decât un om”, a mai spus acesta.  

Mai multe