Ce semnale îşi trimit Mădălina Ghenea şi Philipp Plein

22 aprilie 2016 8:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

S-au despărţit de câteva zile, însă mai au multe de împărţit. Mădălina Ghenea şi Philipp Plein îşi trimit tot felul de semnale pe reţelele de socializare, acolo unde şi-au trăit în văzut tuturor povestea de dragoste. În timp ce designerul a publicat o fotografie din Moscova, oraşul fostei iubite, Oxana Zagumenova, Mădălina Ghenea îi mulţumeşte unui alt bărbat, un tânăr arătos din Serbia, de profesie arhitect.

După despărţirea de Philipp Plein, Mădălina Ghenea a venit în România la o bună prietenă, însă nu a stat prea mult. Actriţa a anunţat că două zile i-au fost suficiente pe plaiuri mioritice şi a plecat din nou din ţară. În tot acest timp, în care a anunţat că va lua o pauză de pe reţelele de socializare, şatena a revenit pe Instagram, ca să-l facă gelos pe designerul german cu care s-a iubit o lună. Şi are şi motive întemeiate pentru care reacţionează astfel. Philipp Plein a publicat o fotografie din Moscova, oraşul fostei iubite, Oxana Zagumenova, iar rusoaica s-a fotografiat în avionul privat al designerului alături de el.

Ca să-i spulbere româncei ultima speranţă că ar putea spera la împăcarea cu Philipp, ea i-a scris şi o declaraţie de dragoste. "One life, one love, Philipp Plein" (o viaţă, o dragoste, Philipp Plein). Reacţia Mădălinei a venit imediat. Ea a făcut referire la alt bărbat, şi el foarte arătos, despre care a spus că îi este doar un bun prieten. Este vorba despre un arhitect din Serbia, despre care olteanca spune că este "prinţul întunericului".     

Mai multe