Ce sexy a fost Elena Gheorghe la botez, la trei luni după ce a născut

19 octombrie 2017 17:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Elena Gheorghe (32 de ani) și soțul ei, instrumentistul Cornel Ene, au avut mari emoții, ieri, la botezul micuței Nicole Amelie, care a fost băgată în cristelniță chiar de bunicul Gheorghe Gheorghe, parohul Bisericii din Clinceni.

La emoționantul eveniment, desfășurat la  Biserica Sf. Gheorghe din Capitală, s-a reunit întreaga familie a cântăreței: mama Marioara, solistă de muzică populară, bunica, fratele vedetei, dar și soara acesteia, Ana, cu fiul ei, frumos ca un prinț.

Toți au venit îmbrăcați la patru ace, dar, de departe, cea mai elegantă s-a dovedit a fi mămica Elena, care și-a recuperat în timp record talia de viespe, la nici trei luni de la naștere. Ea a purtat o rochie foarte scurtă, albă, cu mâneci bufante și un body din dantelă, ținută care i-a pus în evidență trupul de fotomodel.

După slujba de creștinare, invitații au fost așteptați la un local de lux, unde părinții și nașii bebelușei, prieteni de-ai Elenei, au pregătit un meniu tentant: cotlete de berbecuţ, somon fume pe pat de castravete, ruladă de pui cu fructe confiate, pastramă de vită cu rucola şi ardei roşu, dar și un tort imens.

Mai multe