Ce sexy e Crina Abrudan în costum de baie! Blonda a încins plajele din Santorini | FOTO

9 iulie 2015 11:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

E mai fierbinte decât nisipul! Crina Abrudan (37 de ani) a făcut furori în costum de baie. Înaltă şi cu din ce în ce mai puţine kilograme, blonda afişează o siluetă de invidiat şi un abdomen tonifiat. Aflată în vacanţă în Grecia, vedeta a pozat sexy la malul mării, iar imaginile au făcut deliciul prietenilor ei.

Criza din Grecia nu a speriat-o pe Crina Abrudan. Îndrăgostită de apele azurii şi de preparatele culinare, blonda a ales vara aceasta ca destinaţie Insula Santorini, unde spre surprinderea ei nu a simţit că elenii traveresează o perioadă de cumpănă. Înarmată cu bani cash, fosta prezentatoare de ştiri a cutreierat străduţele înguste în căutare der suveniruri, s-a oprit să se odihnească la taverne, a mâncat preparate delicioase şi s-a relaxat pe cele mai frumoase plaje de pe insulă. Blonda s-a bucurat de vacanţă ca un copil.

Şi-a făcut rezervare la un hotel cu vedere la mare şi de când a ajuns în cameră a simţit atmosfera de concediu, căci de pe balcon are o privelişte de vis. De vis este şi silueta la care a ajuns Crina Abrudan, care în toamna lui 2013  trecut printr-o despărţire dureroasă de fostul fotbalist Gabi Popescu. A pierdut kilogram după kilogram, însă acum este bine, atât sentimental, cât şi fizic, şi demonstrează acest lucru cu imaginile pe care le-a publicat pe reţeaua de socializare în care radiază de fericire.    

Crina Abrudan a dispărut de la pupitrul ştirilor sportive de mai bine de un an şi jumătate. Fosta prezentatoare de la Antena 1 a încheiat contractul cu trustul Intact şi este liberă pe piaţă.

Mai multe