Ce sexy e graviduța Alina Pușcaș în costum de baie! Vedeta mai are două luni și naște FOTO

1 iulie 2015 14:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Alina Pușcaș (31 ani) mai are doar două luni până naște, însă vedeta arată extraordinar chiar și în costum de baie. Bruneta a făcut furori pe litoral și și-a etalat silueta de invidiat.

Alina Pușcaș este însărcinată în 7 luni cu primul ei copil, un băiețel. Cu toate astea, corpul ei arată extraordinar și nu se văd urmele sarcinii. Prezentatoare Tv a publicat fotografii pe rețeaua de socializare Instagra în care apare într-un costum de baie sexy, la plajă. Alina Pușcaș nu s-a lăsat de sport și de dietele sănătoase, iar acest lucru se vede.

Alina Pușcaș si Diana Munteanu și-au etalat siluetele sexy pe plajă

Alina Pușcaș a plecat la mare cu colega ei Diana Munteanu (36 de ani). Cele două dive și-au etalat siluetele la malul mării, s-au bălăcit în mare și s-au bronzat. Fanii au felicitat-o pe Alina pentru silueta ei.

Vai, ești superbă, Alina! Ești o mamă foarte frumoasă și se vede efortul tpu de a fi o femeie cu un stil de viață sănătos, astfel încât nu ai luat foarte mult în greutate. Silueta ta este una perfectă chiar și a cum, în luna a 7-a. Naștere ușoară și ține-o tot așa”, i-a scris un fan Alinei Pușcaș.

Mai multe