Ce sexy e Nico la 47 de ani! A lansat un videoclip chiar de ziua ei

3 februarie 2016 12:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nico a început luna februarie în forţă. Chiar de ziua ei, pe 1 februarie, când a împlinit 47 de ani, interpreta a lansat videoclipul piesei "În locul tău", în care îl are invitat special pe Adi Cristescu. Discretă, de obicei, în aparițiile ei publice, Nico surprinde de această dată cu o imagine foarte sexy.

Dacă în 2014 Nico lansa melodia "Clipe", alături de Shobby, în ceea ce avea să fie prima lor colaborare după 6 ani de la primul lor featuring, la începutul anului 2016, cei doi artişti au recidivat cu o nouă piesă.

Artista urmează linia trasată odată cu lansarea piesei ”Clipe”, un pop cu accente R&B. ”În locul tău” este prima colaborare dintre Nico şi Adi Cristescu pentru compoziţie şi producție. Single-ul "În locul tău" este compus de Adi Cristescu şi Chris Mayer. „Este o melodie sinceră, introspectivă, cu un aer melancolic, cu o poveste simplă, metaforică. Astazi (1 februarie, n.r.) e ziua mea de naştere şi mi se pare ocazia ideală să vă fac un cadou muzical, pentru că de fiecare dată primesc numeroase mesaje, felicitari, cadouri. Bucuraţi-vă de muzică şi nu încetaţi să zâmbiţi", spune Nico.

Mai multe