Ce sexy este fosta soție a lui Cotimanis la 50 de ani! Florina Mărcuță a trecut peste despărțire

14 aprilie 2021 11:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

La trei ani de la șocantul divorț, Florina Mărcuță a trecut peste despărțirea de celebrul actor Bebe Cotimanis (64 ani), care și-a refăcut viața cu o actriță din Ploiești, Iulia Dumitru.

Renumit make-up artist, Florina arată de senzație și poartă minijup chiar dacă a trecut de 50 de ani. Ea are o relație apropiată cu fiul ei și al lui Bebe Cotimanis, Matei (20 ani), dar și cu iubita acestuia, Mădălina Sacară, tot make-up artist ca și „mama-soacră”. Cei trei au ieșit la o plimbare într-una dintre zilele însorite, iar Florina arată că se simte extrem de fericită lângă cei tineri. Are sufletul tânăr și hainele la fel. Rochia pe care o poartă este cu mult deasupra genunchilor.

S-au despărțit în 2018

Actorul s-a lăsat cu greu dus la altar! Bebe Cotimanis şi Florina Mărcuţă s-au logodit la Vatra Dornei în vara lui 2014. Actorul şi make-up artista au împreună un băiat. Florina și Bebe au fost împreună 17 ani, însă în 2018, ea a aflat că e înşelată şi s-a despărţit de actor. Cotimanis și-a găsit liniștea sufletească în brațele colegei de scenă Iulia Dumitru, actriță la Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești. Aceștia s-au mutat împreună și au jucat în piesa „Old Love”. 

Mai multe