Ce sexy este iubita lui Bubu Cernea! Elena Mogîldea joacă în serialul "Adela"

21 ianuarie 2021 14:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

Toată lumea îl știe pe Bubu Cernea, actorul toboșar, fiul celebrilor Crina Mardare și Mișu Cernea, de la Sfinx Experience. Însă puțini o știu pe iubita acestuia, Elena Mogîldea, o tânără din Republica Moldova cu care Bubu are o relație de aproape 3 ani de zile.

Pe 21 ianuarie, Bubu Cernea a împlinit 27 de ani, motiv pentru care Elena a postat o fotografie alb negru cu ei doi, alături de următorul mesaj: "Happy Birthday to you, my love! My team, my man & my bestfriend". În urmă cu trei ani, Bubu, toboșarul din echipa unor artiste precum Inna, Alina Eremia sau Irina Rimes, dar și actor în "Pariu cu viața", ne povestea: “Am o relaţie de opt luni (ne spunea în urmă cu trei ani, n.r). Ea nu face parte din showbiz, muncește în spatele reflectoarelor, e project-manager și e din Chişinău. Ne-am mutat împreună deja”.

Cei doi sunt în continuare foarte îndrăgostiți, iar tânăra apare acum și în fața camerelor de luat vederi, căci a debutat în serialul "Adela", difuzat în fiecare joi, la Antena 1. Personajul ei, Gia Ruben, este în strânsă legătură cu Paul Andronic (Mihai Călin). Elena e absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării şi are deja în palmares proiecte la radio, emisiuni de televiziune în Republica Moldova, dar şi proiecte muzicale. În România s-a integrat în zona de producţie tv, personajul din serialul "Adela" fiind prima sa apariţie într-un serial. Gia Ruben este o antrenoare de fitness cu propria emisiune la canalul tv al lui Paul Andronic, dar şi antrenorul personal al familiei. Vine des în casă, participă la toate bârfele şi e la curent cu toate secretele, fiind prietena Monei.

Elena Mogîldea: "Este pentru prima oară când am un rol într-un serial"

„Am primit cu mare bucurie vestea că voi face parte din acest proiect minunat. Este pentru prima oară când am un rol într-un serial, fiind un lucru pe care mi l-am dorit de mult timp. Gia, personajul pe care-l interpretez, este o tipă jovială și prietenoasă, dar care ascunde și un caracter profitor. Își neagă proveniența și își dorește să urce pe scară socială prin intrigi și bârfele la care participă. Este o adevărată provocare, țînând cont de faptul că este diferită de Elena din viața reală, dar cu ajutorul echipei de profesioniști care mă înconjoară și prin felul meu de a fi, sunt sigură că Gia va deveni un personaj plăcut de către telespectatorii noului serial!”, declară Elena Mogîldea despre personajul ei.

Mai multe