Ce sexy l-a aşteptat Maria pe Marcel Toader la divorţ!

13 septembrie 2017 18:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vrea să-şi facă nevasta să joace după cum îi cântă el! Acesta pare să fie planul lui Marcel Toader. El a lăsat-o pe Maria Constantin să-l aştepte preţ de o oră la notar. Toader a anunţat că va veni, dar s-a răzgândit şi a fost de negăsit.

A spus în gura mare că este un bărbat înşelat şi că vrea să divorţeze urgent de Maria Constantin (30 de ani), dar iată că Marcel Toader (54 de ani) s-a răzgândit. Şi nu pentru că şi-ar fi iertat soţia, ci pentru că banii care i s-au promis ca să prelungească scandalul sunt mai importanţi decât onoarea. De mai bine de o săptămână, el povesteşte la televiziuni toate amănuntele picante ale celei de-a şasea căsnicii, iar gurile rele spun că ar fi „încasat” circa 20.000 de euro. Evident, în aceste condiţii, nu ar fi avut nici un „farmec” să aibă o despărţire pe cale amiabilă.

Părea foarte nerăbdătoare să semneze divorţul de afacerist, mai ales că soţul a pus-o în ipostaze jenante. A spus despre ea că l-a înşelat cu mai mulţi bărbaţi, printre care Marian Tutilescu şi Augustin Viziru, apoi i-a arătat chiloţii şi sutienele la tv. Mai mult, Toader s-a întrecut pe sine după ce a scos dintr-un dulăpior o pungă cu medicamente pentru zona intimă şi a lăsat să se înţeleagă că ar avea anumite boli. 

A plecat direct la Cluj, la un concert

Surpriză însă, căci Marcel Toader nu a mai venit deloc. Afaceristul i-a dat ţeapă şi nevestei, dar şi notarului, şi nu şi-a mai făcut apariţia la cabinet. ”S-a răzgândit dimineaţă. Nu mai vrea să divorţeze la notar. Dar din păcate nu a anunţat şi celelalte persoane şi le-a făcut să bată drumul degeaba”, ne-au spus surse din apropierea acestuia. Motivul răzgândirii e lesne de înţeles: dacă mută divorţul la tribunal, Marcel mai primeşte o pâine pentru circ.

Extrem de nervoasă, Maria a ieşit din cabinet şi s-a îndreptat spre studioul de înregistrări din zona Vitan. Întrebată ce părere are despre faptul că a fost învinuită de adulter, iar soţul vrea să mute circul la tribunal, Maria a spus. ”A spus numai prostii şi minciuni. Îi stă în caracter să facă astfel de lucruri şi e logic de ce nu a venit la notar. Pentru aceste cuvinte urâte care mi-au fost adresate eu o să tac. Nu apelez la instanţe, nu-mi pierd timpul cu asemenea oameni şi lucruri”, a declarat pentru Click! solista, care se grăbea să ajungă la aeroport întrucât trebuia să susţină un concert la Cluj.

S-au cunoscut după divorțul de Gabriela Cristea

Marcel Toader și Maria Constantin și-au început povestea de dragoste în urmă cu patru ani, când afaceristul abia divorțase de Gabriela Cristea.  Se pare că pe cei doi i-a unit suferința, deoarece și cântăreața din Târgu Jiu abia se separase de Ciprian Tapotă Lătărețu, cu care are un băiețel. S-au mutat împreună, iar în septembrie 2015 s-au căsătorit, nași fiindu-le Silviu Prigoană și logodnica acestuia. Primele semne că ceva scârțâie în relație au fost după ce s-au întors din ”Ferma Vedetelor”, de la PRO TV, unde Marcel a simțit că blondina s-a apropiat de Augustin Viziru. Marcel are un băiat major, se află la al șaselea divorţ, el mai fiind însurat și cu Gabriela Cristea, și cu Anamaria Ferentz.   

Mai multe