Ce show a făcut Anna Lesko la o prezentare de modă!

13 mai 2018 19:17   Vedete românești
Ultima actualizare:

Are 39 de ani, dar vârsta este doar un număr în buletin pentru Anna Lesko, solista căreia nu-i dai mai mult de 20 când o vezi în acțiune. Cântă, dansează și își pune în evidență toate rotunjimile cu care a înzestrat-o Mama Natură. Sâmbătă a făcut show la Pitești, în cadrul evenimentului de renume “Cavalerii Vinului”, care adună oameni de afaceri pasionați de băuturi fine.

 La evenimentul respectiv a avut loc și o prezentare de modă incendiară, pusă în scenă de Roxana Blagu și de Lavinia Cazacu, care dețin un magazin de haine în București. Manechinele au defilat în două reprize și au purtat ținute superbe, din colecția de vară a celor mai talentați designeri români. Au fost aplaudate de sutele de invitați, care și-au încălzit astfel palmele pentru ceea ce avea să urmeze: show-ul sexy al Annei Lesko.

Solista a cântat la miezul nopții și a făcut show pe scenă, alături de cele două dansatoare ale ei, îmbrăcate și ele destul de sumar. Timp de aproape o oră, rusoaica a ținut invitații pe ring, i-a încins cu mișcările ei provocatoare și a dansat alături de manechinele de la Sass Store. Anna a rămas fidelă coregrafiei pe care o are de ani buni așa că, la un moment dat, și-a ales “o victimă” din public, mai exact un tânăr care a avut privilegiul să fie atins lasciv de sexoasa artistă. 

Mai multe