Ce simpatici sunt moștenitorii lui Tily Niculae și Dan Cruceru!

3 martie 2016 14:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

Miercuri seară, mai mulţi părinţi vedete şi-aus cos copii la un super film de animaţie. Printre cei care au ales să vadă “Zootropolis” în familie s-au numărat şi actriţa Tily Niculae şi prezentatorul Dan Cruceru.

Vedetele, jurnaliştii şi bloggerii au descoperit jungla urbană din filmul “Zootropolis” – locul unde, indiferent ce eşti, de la cel mai impunător elefant la cel mai mic şoricel, poţi deveni orice. Chiar şi primul iepuraş ofiţer într-o echipă de poliţie formată din animale mari şi puternice. “Zootropolis”, cel de-al 55-lea film Disney, intră în cinematografe pe 4 martie, fiind proiectat în format 3D, atât în varianta dublată, cât și în cea subtitrată.

La varianta dublată a fost prezentă şi actriţa Tily Niculae (30 de ani), pe care o ştiţi din serialele “În Familie” şi “La Bloc”, care a dublat unul dintre personaje, mai précis oiţa din desenele animate. Actriţa nu a venit singură, ci cu fiica ei, Sofia.

La fel de fericită a fost şi fetiţa prezentatorului Dan Cruceru (34 de ani), Sophia, care părea o prinţesă la lansarea filmului.

Micuţa este deja o prezenţă mondenă căci în weekend a fost model la o prezentare de modă pentru prima colecție a designerului Cătălin Botezatu pentru copii, în cadrul primei ediții a festivalului Kids Fashion Week. La vizionarea de film au mai fost şi alte vedete cu copiii, precum Giulia Anghelescu Huidu.   

Mai multe